Massief houten parket

Home » Houten vloeren » Massief houten parket

Bent u geïnteresseerd in een massief houten parket? Dat begrijpen we bij Precisie Vloeren zeker! Massief parket is niet alleen van topkwaliteit, het oogt ook nog eens erg mooi. Bij ons bedrijf in Woudenberg vindt u een ruim assortiment aan soorten massief houten parket, die we bovendien graag bij u komen plaatsen.

Waarom kiezen voor massief houten parket

Massief houten parket wilt zeggen dat de volledige plank uit eenzelfde houtsoort is vervaardigd. Daardoor zijn de vloeren erg duurzaam en kunt u er dus lang van genieten. Bij ons vindt u massief houten parket in allerlei houtsoorten en motieven. Zoekt u naar een origineel motief? Dan is visgraat ongetwijfeld wat u zoekt! Dat is weer helemaal in en geeft een unieke uitstraling aan uw woning. Indien u kiest voor massief parket, komen onze experts uw houten vloer graag leggen. Wij beschikken alle vakkennis die noodzakelijk is om de parket te plaatsen en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Bestel uw parket bij ons

Indien u massief houten parket wilt kopen, nodigen we u graag uit in onze showroom. Hier vindt u verschillende soorten vloeren in tal van materialen en krijgt u al het nodige advies. Maak een afspraak door te bellen naar +31(0)6-21 44 36 89 of vul het contactformulier in.

Gecertificeerde vakmensen

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Uitgebreid aanbod aan vloeren

Onderhoudsvriendelijke vloeren