Houten vloer renoveren

Home » Houten vloeren » Renovatie

Wilt u uw houten vloer renoveren of herstellen? Een vloerenrenovatie is slechts een van de vele diensten waarvoor u Precisie Vloeren kunt inschakelen. Ons bedrijf, gevestigd in Woudenberg, is gespecialiseerd in alles wat met vloeren te maken heeft. Wij zorgen telkens voor een oplossing die perfect aansluit op uw wensen en behoeftes.

Uw houten vloer laten renoveren of herstellen door een expert

Indien u een tijd geleden een houten vloer heeft laten leggen, is er vermoedelijk sprake van slijtage. In dat geval kunt u deze bij ons laten renoveren of, indien nodig, zelfs herstellen. Is er sprake van krasjes of deuken of moet uw vloer opnieuw geëgaliseerd worden? In dat geval is het zeker interessant om uw parketvloer te laten schuren. Is er niets van schade aan uw vloer, maar wilt u simpelweg een andere soort parket of een ander motief, zoals visgraat? Ook dan rekent u op ons voor een vloerenrenovatie. Nadat u uw vloer heeft laten renoveren en herstellen, wordt deze uiteraard goed behandeld met een product. Zo is deze opnieuw bestand tegen schade en kan deze er weer een tijdje tegen. Wij raden overigens aan om uw vloer ongeveer tienjaarlijks opnieuw te laten schuren om een zo lang mogelijke levensduur te garanderen.

Schakel ons in voor een vloerenrenovatie

Uw houten vloer is een belangrijk onderdeel van uw interieur. Het geeft stijl aan uw woning en creëert een unieke sfeer. Daarom is het ook belangrijk dat u uw houten vloer laat renoveren of herstellen indien nodig. Wilt u een afspraak maken voor een vloerenrenovatie bij Precisie Vloeren? Bel dan naar +31(0)6-21 44 36 89 of vul het contactformulier in. Wij komen bij u langs om alles te bekijken en de mogelijkheden uit de doeken te doen. We bezorgen u bovendien een offerte die geheel vrijblijvend is. Onze visie is dat we pas tevreden zijn als u dat ook bent, waardoor u altijd verzekerd bent van een oplossing volgens uw wensen.

Schuren

Afwerkingen

Reparatie en aanheling

Trap renovatie