Home » Laminaat laten leggen

Laminaat
laten leggen

Gecertificeerde vakmensen

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Uitgebreid aanbod aan vloeren

Onderhoudsvriendelijke vloeren

Laminaat laten leggen

Wilt u nieuw laminaat laten leggen in uw huis of bedrijfspand? Precisie Vloeren uit Woudenberg, dicht bij Amersfoort, heeft een legservice die ervoor zorgt dat u helemaal ontzorgd wordt bij het aanschaffen en laten leggen van nieuw laminaat. Wij helpen u ook bij het egaliseren van uw oude vloer voordat het laminaat gelegd wordt. Zoals u al merkt aan onze naam, zijn wij gefocust op precisie en wij vinden het belangrijk dat uw laminaatvloer helemaal op maat gemaakt wordt. Maak gebruik van onze legservice, waarbij we – indien nodig – uw ondervloer egaliseren en u natuurlijk ook het laminaat door ons kunt laten leggen.

Maak een afspraak
foto eigenaar
vloerbedekking

Laminaat egaliseren en laten leggen met de legservice van een specialist in vloeren

Laminaatvloeren zijn er in verschillende soorten en kleuren. Wij helpen u daarom graag bij het kiezen en plaatsen van de vloer die bij u past. Als u kiest voor laminaat die u door ons wilt laten leggen, kiest u voor een vloer met de volgende eigenschappen:

  • Slijtvast
  • Waterbestendig
  • Kras- en vlekbestendig
  • Slag- en stootbestendig
  • Onderhoudsarm
  • Makkelijk schoon te maken

Dit maakt een laminaatvloer zowel geschikt voor thuis als voor op kantoor. Als u gebruik maakt van onze legservice voor uw nieuwe laminaat, helpen we u ook met de vloerbewerking, zoals het egaliseren van uw ondervloer. Dit is echter over het algemeen niet nodig bij laminaat. Met de juiste ondervloer is uw laminaatvloer namelijk ook geluiddempend, dat is fijn wanneer u een ruimte heeft in een pand met meerdere verdiepingen.

Vraag een offerte aan

Voor het laten plaatsen van een nieuwe laminaatvloer, een Forbo pvc vloer of gietvloer, slaagt u gegarandeerd bij Precisie Vloeren uit Woudenberg. In ons uitgebreide assortiment vindt u een geschikte vloer voor iedere ruimte. Met onze legservice helpen wij u zelfs bij het weghalen van uw oude vloer en het egaliseren van uw ondervloer voordat u laminaat of een andere vloer wilt laten leggen. Vraag een offerte aan voor het plaatsen van een nieuwe vloer door te bellen naar +31(0)6-21 44 36 89.

bedekking