Laminaat

Home » Laminaat

Wilt u laminaat laten leggen in uw huis of bedrijfspand door een professionele legservice? Precisie Vloeren uit Woudenberg heeft een legservice die ervoor zorgt dat u helemaal ontzorgd wordt bij het aanschaffen en laten leggen van nieuw laminaat. Zoals u al merkt aan onze naam, zijn wij gefocust op precisie en wij vinden het belangrijk dat uw laminaatvloer helemaal op maat gemaakt wordt. Maak gebruik van onze legservice voor uw laminaat en geniet binnen de kortste keren van een topresultaat!

Laminaat laten leggen bij onze gespecialiseerde legservice

Laminaatvloeren zijn er in verschillende soorten en kleuren. Twijfelt u welk type laminaat u wilt laten leggen bij onze legservice? Wij helpen u graag bij het kiezen en plaatsen van de vloer die bij u past. Als u kiest voor laminaat die u door ons wilt laten leggen, kiest u voor een vloer met de volgende eigenschappen:

  • Slijtvast
  • Waterbestendig
  • Kras- en vlekbestendig
  • Slag- en stootbestendig
  • Onderhoudsarm
  • Makkelijk schoon te maken

Dit maakt een laminaatvloer zowel geschikt voor thuis als voor op kantoor. Als u gebruik maakt van onze legservice voor uw nieuwe laminaat, helpen we u ook met de vloerbewerking, zoals het egaliseren van uw ondervloer. Dit is echter over het algemeen niet nodig bij laminaat. Met de juiste ondervloer is uw laminaatvloer namelijk ook geluiddempend, dat is fijn wanneer u een ruimte heeft in een pand met meerdere verdiepingen. Naast laminaat is onze legservice ook gespecialiseerd in andere vloertypes. Zo kunt u bijvoorbeeld een houten vloer laten leggen door ons. Bent u ook geïnteresseerd in een pvc-vloer? Bekijk dan zeker onze pvc-tegels met motief!  

Vraag een offerte aan

Voor het laten plaatsen van een nieuwe laminaatvloer of een andere soort vloer slaagt u gegarandeerd bij Precisie Vloeren. In ons uitgebreide assortiment vindt u een geschikte vloer voor iedere ruimte. Bent u benieuwd naar de prijs voor het laten leggen van laminaat bij onze legservice? Vraag een offerte aan voor het plaatsen van een nieuwe vloer door te bellen naar +31(0)6-21 44 36 89.

Gecertificeerde vakmensen

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Uitgebreid aanbod aan vloeren

Onderhoudsvriendelijke vloeren