Vloeren egaliseren

Home » Legservice » Vloeren egaliseren

Vloeren laten egaliseren doet u bij Precisie Vloeren, gevestigd in Woudenberg! Merkt u dat uw houten vloer niet helemaal gelijk ligt? Of wilt u zeker zijn dat alles gelijk ligt, voor we de vloer gaan plaatsen? Dan komen we graag uw houten vloer egaliseren. Het is voor sommige vloeren namelijk van belang dat u de ondervloer eerst glad en vlak maakt. Anders blijft de vloer niet goed liggen.

Uw houten vloeren egaliseren voordat u een nieuwe vloer krijgt

Wilt u uw vloeren laten egaliseren door de experts van Precisie Vloeren? Wij komen u graag helpen. Wij kunnen uw houten vloeren egaliseren door uw parket opnieuw te schuren. Zo ligt deze niet alleen gelijk, maar ziet deze er ook weer prachtig uit. Heeft u een houten ondervloer, maar is de toplaag in pvc of vinyl? Dan zijn er heel wat mogelijkheden om uw vloeren opnieuw te egaliseren. Tijdens een eerste afspraak bespreken we alle opties en zoeken we naar het beste alternatief voor uw vloer. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw budget en wensen.

Neem contact met ons op en geniet van prachtige, geëgaliseerde vloeren

Als u uw vloeren wilt laten egaliseren, maakt u een afspraak bij ons bedrijf. Wilt u tevens uw houten vloer laten renoveren? Ook dat doen we graag voor u. We kunnen uw vloeren dan niet enkel egaliseren, maar ook opnieuw oliën, zodat alles er weer perfect uitziet. Bel naar het nummer +31(0)6-21 44 36 89 of vul ons contactformulier in. Wij bezorgen u graag een offerte op maat.

Gecertificeerde vakmensen

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Uitgebreid aanbod aan vloeren

Onderhoudsvriendelijke vloeren