vloerbedekking

Over Precisie Vloeren

Precisie Vloeren is een klein bedrijf uit Woudenberg dat zich heeft gespecialiseerd in het leggen van houten en pvc vloeren. Of het nu gaat om het schuren of herstellen van uw houten vloer of een geheel nieuwe houten of pvc vloer, bij Precisie Vloeren bent u aan het juiste adres.

Bij Precisie Vloeren kunt u terecht voor een nieuwe vloer van hout, pvc en laminaat vloeren. Wij werken alleen met de beste merken zoals Belakos, Viva Floor, Douwes Dekkers, Bauwerk en Hollandsche vloeren.

Wij werken alleen op afspraak.

Heeft u een PVC vloer elders aangeschaft, dan kunt u ook bij ons terecht voor enkel het leggen van de vloer. Meer informatie over onze legservice vindt u hier: Legservice

Alle vloeren worden persoonlijk door mijzelf gelegd. Zo heeft u in het hele proces maar één aanspreekpunt. Vanaf het eerste telefonisch contact tot en met het samen opleveren van de vloer. Alle vloeren met uiterste precisie gelegd en ben ik pas tevreden als u tevreden bent.

Moet de oude vloer nog verwijderd worden? Ook hiervoor kunt u terecht bij Precisie Vloeren. Wij hebben alle machines in huis om de oude vloer te verwijderen en zo weer een strakke basis te maken voor uw nieuwe houten of PVC vloer.