Home » Schuren van parketvloer

Schuren van een parketvloer

Vloeren op maat

Uitgebreid assortiment

Deskundige legservice

Bent u op zoek naar een specialist voor het schuren van uw parketvloer? Dat is een delicate klus die u inderdaad het best overlaat aan een gespecialiseerd bedrijf. Precisie Vloeren, dé vloerenspecialist uit Woudenberg, komt graag bij u langs. Zoals de naam doet vermoeden, gaan wij elke keer uiterst nauwkeurig te werk.

Heeft u onze hulp nodig?


Maak een afspraak
precisievloeren vloerspecialist
precisievloeren vloerspecialist

Laat het schuren van uw parketvloer aan ons over

Een massief houten vloer verslijt na verloop van tijd. Heeft u uw vloer al geregeld laten lakken, maar geeft dit niet meer het gewenste resultaat? Dan kunt u het best uw houten vloer laten schuren. Door deze te laten opschuren worden bovendien alle oneffenheden die ontstaan weggewerkt en krijgt uw vloer weer een mooie uitstraling. Gemiddeld gezien wordt het aangeraden om het schuren van uw parketvloer ongeveer elke tien jaar te laten uitvoeren. Nadat we uw parketvloer hebben opgeschuurd, moet u deze laten afwerking, zodat de vloer goed beschermd is tegen krassen en vuiligheid. Wij kunnen uw vloer oliën of lakken.

Laat uw parketvloer door ons opschuren

Als u het schuren van uw parketvloer overlaat aan Precisie Vloeren, bent u verzekerd van vakwerk en een goede prijs. We brengen u bovendien op voorhand op de hoogte van de kosten via een vrijblijvende offerte. Maak een afspraak door te bellen naar +31(0)6-21 44 36 89 of via het contactformulier.

precisievloeren vloerspecialist