Home » Soorten pvc vloeren

Soorten
pvc vloeren

Gecertificeerde vakmensen

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Uitgebreid aanbod aan vloeren

Onderhoudsvriendelijke vloeren

Soorten pvc vloeren

Precisie Vloeren uit Woudenberg, vlak bij Amersfoort, plaatst vloeren uit een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten pvc vloeren in uw woonkamer of bedrijfsruimte. U kiest bij ons een pvc vloer voor uw woonkamer van bekende merken. We vinden het belangrijk dat uw nieuwe vloer lang mee gaat. Daarom gaan wij voor kwaliteit, maar wel voor een betaalbare prijs.

Maak een afspraak
foto eigenaar
vloerbedekking

Verschillende soorten pvc vloeren in uw woonkamer of bedrijfsruimte plaatsen

Wij verkopen en leggen pvc vloeren voor in uw woonkamer of bedrijfspand in alle soorten en maten. Zo heeft u bij ons de keuze tussen pvc tegels met verschillende motieven, zoals een betonlook of een marmerlook. Daarnaast verkopen en plaatsen we van meerdere merken een vloer van pvc met een visgraatmotief voor de perfecte sfeer in uw woonkamer. U kiest een pvc vloer voor uw woonkamer uit onder andere de merken, Belakos, mFlor en Douwes Dekkers. De pvc vloeren van Belakos hebben veelal een houtlook. Zo heeft u de uitstraling van hout, maar niet het onderhoud ervan. De vloeren van Douwes Dekkers en mFlor zijn naast met een houtlook ook verkrijgbaar met een natuurlijke steenlook. Deze vloeren zijn watervast, waardoor een pvc vloer van een van deze merken niet alleen geschikt is voor de woonkamer, maar ook voor de badkamer.

Een klik of een lijm pvc vloer

Er zijn twee verschillende soorten technieken waarmee pvc vloeren voor de woonkamer gelegd worden. U maakt hierbij een keuze tussen klik pvc en lijm pvc. Een verschil tussen deze twee soorten pvc vloeren voor in de woonkamer, is dat lijm pvc aan de vloer vast ligt en klik pvc niet. Het is echter wel lastiger om beschadigd klik pvc te vervangen, omdat alles aan elkaar zit, moet al het pvc uit de vloer om een plank los te krijgen. Aan de andere kant kunt u bij een lijm pvc vloer voor de woonkamer van een van onze bekende merken de beschadigde plank loshalen en een nieuwe plaatsen.

Koop een pvc vloer voor uw woonkamer van een van onze merken die wij voor u plaatsen

Wilt u graag een nieuwe pvc vloer in uw woonkamer of bedrijfsruimte, maar twijfelt u over de soorten of merken pvc vloeren? Een medewerker van Precisie Vloeren uit Woudenberg helpt u graag bij het beantwoorden van al uw vragen over de vloeren. Vraag een offerte aan door te bellen naar +31(0)6-21 44 36 89.

bedekking