Home » Soorten pvc vloeren

Soorten pvc vloeren

Vloeren op maat

Uitgebreid assortiment

Deskundige legservice

Precisie Vloeren uit Woudenberg, vlak bij Amersfoort, plaatst vloeren uit een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten pvc vloeren in uw woonkamer of bedrijfsruimte. U kiest bij ons een pvc vloer voor uw woonkamer van bekende merken. We vinden het belangrijk dat uw nieuwe vloer lang mee gaat. Daarom gaan wij voor kwaliteit, maar wel voor een betaalbare prijs.

Heeft u onze hulp nodig?


Maak een afspraak
foto eigenaar
vloerbedekking

Verschillende soorten pvc vloeren in uw woonkamer of bedrijfsruimte plaatsen

Wij verkopen en leggen pvc vloeren voor in uw woonkamer of bedrijfspand in alle soorten en maten. Zo heeft u bij ons de keuze tussen pvc tegels met verschillende motieven, zoals een betonlook of een marmerlook. Daarnaast verkopen en plaatsen we van meerdere merken een vloer van pvc met een visgraatmotief voor de perfecte sfeer in uw woonkamer. U kiest een pvc vloer voor uw woonkamer uit onder andere de merken, Belakos, mFlor en Douwes Dekkers. De pvc vloeren van Belakos hebben veelal een houtlook. Zo heeft u de uitstraling van hout, maar niet het onderhoud ervan. De vloeren van Douwes Dekkers en mFlor zijn naast met een houtlook ook verkrijgbaar met een natuurlijke steenlook. Deze vloeren zijn watervast, waardoor een pvc vloer van een van deze merken niet alleen geschikt is voor de woonkamer, maar ook voor de badkamer.

Koop een pvc vloer voor uw woonkamer van een van onze merken die wij voor u plaatsen

Wilt u graag een nieuwe pvc vloer in uw woonkamer of bedrijfsruimte, maar twijfelt u over de soorten of merken pvc vloeren? Een medewerker van Precisie Vloeren uit Woudenberg helpt u graag bij het beantwoorden van al uw vragen over de vloeren. Vraag een offerte aan door te bellen naar +31(0)6-21 44 36 89.

bedekking