Home » TP backup

Houten vloer
laten leggen

Gecertificeerde vakmensen

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Uitgebreid aanbod aan vloeren

Onderhoudsvriendelijke vloeren

Een houten vloer laten leggen

Een nieuwe houten vloer laten leggen door experts, bij Precisie Vloeren uit Woudenberg, nabij Amersfoort, kan het. Een houten vloer is er in verschillende soorten en kleuren. Er is daarom altijd wel een vloer te vinden die bij u past. Wij assisteren u graag bij het uitzoeken van een houten vloer en wanneer u deze door ons wilt laten leggen, weet u zeker dat de vloer precies op maat is.

Maak een afspraak
foto eigenaar

Project 1

Project 2

Project 3

vloerbedekking

Een houten vloer laten leggen door dé vloerenleggers van Bilthoven

In ons assortiment aan vloeren kiest u een houten vloer naar uw smaak. U heeft de keuze uit verschillende soorten, kleuren en motieven. Zo verkopen wij bijvoorbeeld houten vloeren met een visgraatmotief. Het is belangrijk dat u aanwezig bent op het moment dat wij beginnen met het leggen van uw vloer. Zo ziet u precies hoe uw vloer eruit komt te zien in het echt en heeft u inspraak in de legrichting van uw vloer. Wanneer u ervoor kiest om een houten vloer als ondervloer te gebruiken, zal deze vaak geëgaliseerd moeten worden. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor het egaliseren van houten vloeren.

Neem contact op voor meer informatie

Het laten leggen van een houten vloer is een goede keuze voor iedereen die de kennis, kunde en ervaring mist in het leggen van vloeren. Een professional zal uw vloer strakker leggen dan uzelf dat kan, waardoor u het beste resultaat krijgt. Dankzij de legservice van Precisie Vloeren hoeft u zich hier niet druk om te maken. Bel ons op +31(0)6-21 44 36 89 voor meer informatie.

bedekking