Home » Visgraat vloer

Een visgraatvloer laten leggen

Gecertificeerde vakmensen

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Uitgebreid aanbod aan vloeren

Onderhoudsvriendelijke vloeren

Een visgraatvloer laten leggen is altijd een goed idee als u zoekt naar een bijzondere vloer. Precisie Vloeren uit Woudenberg heeft een ruim assortiment aan vloeren met een visgraatmotief. Wanneer u uw visgraatvloer wilt laten leggen gaan we, zoals onze naam het verklapt, erg precies te werk en zorgen we voor op maat gemaakte oplossingen.

Maak een afspraak
foto eigenaar
vloerbedekking

Door een visgraatvloer te laten aanleggen gaat u helemaal mee met de tijd

Een visgraatvloer is tegenwoordig weer helemaal in. Kiest u voor een parketvloer met visgraatmotief? Dan komen wij uw houten vloer vakkundig aanleggen. Een visgraatvloer hoeft echter niet altijd met parket te zijn. Wilt u een laminaatvloer laten leggen? Of heeft u meer interesse in een pvc-vloer met een motief van visgraat? Bij Precisie Vloeren kan het allemaal! Wij komen graag bij u langs op afspraak om alle mogelijkheden te bespreken en te bekijken wat voor u de meest interessante oplossing is. Ook voor onderhoud van uw visgraatvloer staan we voor u klaar. Schakel ons bijvoorbeeld zeker in wanneer u uw houten vloer wilt laten opschuren!

Laat uw visgraatvloer door ons leggen

Een vloer van Precisie Vloeren is altijd een goede keuze als u graag een vloer van hoge kwaliteit wilt. Als u ervoor kiest om uw visgraatvloer te laten leggen door onze professionals, zal uw vloer zeer precies en op maat gemaakt en gelegd worden. Wanneer u een houten ondervloer hebt, zullen we u bovendien helpen bij het egaliseren van deze vloer, voordat we uw nieuwe vloer in visgraat plaatsen. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op door te bellen naar +31(0)6-21 44 36 89 of vul ons contactformulier in.

bedekking