Home » Vloeren uit onze showroom

Vloeren uit onze showroom

Vloeren op maat

Uitgebreid assortiment

Deskundige legservice

Indien u zoekt naar prachtige houten vloeren of vloeren in pvc, kunt u terecht in onze showroom. Precisie Vloeren, uit Woudenberg, is gespecialiseerd in houten vloeren, laminaatvloeren en vloeren in pvc en komt deze graag bij u plaatsen. Ook voor het onderhoud van deze vloersoorten rekent u op onze service.

Heeft u onze hulp nodig?


Maak een afspraak
precisievloeren vloerspecialist
precisievloeren vloerspecialist

Ontdek het aanbod aan houten vloeren en vloeren in pvc in onze showroom

Het kopen van een vloer is een enorme investering. Het is dus erg belangrijk dat u volledig achter uw keuze staat, vooraleer u een vloer gaat leggen. Bij Precisie Vloeren nodigen we u dan ook graag uit in onze showroom om onze houten vloeren, laminaatvloeren en vloeren in pvc in het echt te bekijken. In onze showroom vindt u niet alleen allerlei prachtige houten vloeren en vloeren in pvc met leuke motieven, maar ook experts die u maar al te graag van het nodige advies voorzien. Twijfelt u bijvoorbeeld nog tussen klik-pvc of plak-pvc? Wij vertellen u meer over de voor- en nadelen van beide opties. Heeft u de knoop doorgehakt en kiest u voor parket? Dan komen wij uw houten vloer leggen. Wordt het toch pvc? Ook dan komen we naar u toe om uw pvc-vloer te plaatsen. Wij leveren daarbij altijd precisiewerk af, zoals onze naam al doet vermoeden. Wanneer u na verloop van tijd uw vloer wilt laten onderhouden, kunt u ons ook inschakelen.

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom

Wilt u ons aanbod aan vloeren in pvc en onze houten vloeren bekijken in de showroom? Wij werken enkel op afspraak, zodat u kunt rekenen op onze volle aandacht en begeleiding. Bel naar +31(0)6-21 44 36 89 of vul het contactformulier in. Nadat u uw droomvloer heeft gevonden, maken we meteen een afspraak om deze in uw woning te komen plaatsen.

precisievloeren vloerspecialist